♻️ Lume, lume: dupa ani buni de reprezentat generatia "soimii patriei", a sosit poate momentul sa aducem logo-ul RLR in 2020. Si ce mod mai bun, decat sa fie copt fix in inima comunitatii. Asadar, lansam apelul: Daca ai idei/chef de design/mana/ochi/opinii (sau pur si simplu nu mai suporti logo-ul actual ), acum e momentul. Primim propuneri de orice fel (chiar si pe un colt de servetel). E bine stiut ca cea mai grea parte este conceptul, si nu polish-ul final. Si ca sa fie si cu o mica miza: cinstim castigatorul cu ceva bun de la Crama Histria si ii vom declara respect live pe stream . Cum merge: Pot curge propuneri aici, vor fi discutate, criticate, and so on. Dupa ce se maturizeaza putin, vom face un shortlist din care se va alege logo-ul catigator. Deadline pentru primit sugestii: 8 mai (ideal ar fi sa prezentam logo-ul ales in finala Sezonului). Va rugam sa va postati creatiile mai jos, in acest thread
Vin si eu cu o propunere Pe fundal inchis si deschis, in functie de context View attachment RLR logo.jpg View attachment RLR logo alb.jpg
Am avut si eu aici o incercare (primul logo facut de mine ever) View attachment 12.jpg View attachment 11.jpg